Rihanna’nın amcası, ünlü şarkıcının tasarımlarının sahtesini sattığı gerekçesiyle tutuklandı

Ünlü şarkıcı Rihanna geçen mayıs ayında memleketi Barbados’u ziyaret ettiği sırada, Puma için tasarladığı kıyafetlerin sahtelerinin Bridgestown’daki bir dükkanda satıldığını fark etti. 29 yaşındaki müzisyen durumu Barbados polislerine ve giyim şirketine bildirdi.

SATAN KİŞİ AMCASI ÇIKTI

Yetkililerin araştırmaları sonucunda sahte ürünleri satan kişinin Rihanna’nın 53 yaşındaki amcası Leroy Fitzgerald Brathwaite olduğu ortaya çıktı. Şoke olan Rihanna’nın Fenty isimili koleksiyonundaki terlik ve tişörtlerin çakmalarını satan Brathwaite tutuklandı. Fakat, De Warrior sahne adını kullanan Bajun sanatçısı Brathwaite, çıkarıldığı mahkemede serbest bırakılarak, davası ileriki bir zamana ertelendi. Brathwaite’in savunma avukatı, onun tutuklanmadan önce hiçbir uyarı almadığını söyledi.

Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna'nın reklam ve tanıtımı için hiç para harcamadan 9 Eylül'de piyasaya sürdüğü "Fenty Beauty" isimli makyaj markası da kısa zamanda 72 milyon dolar değere ulaşmıştı.

RİHANNA'DAN ŞİŞMANLIK AÇIKLAMASI

Son dönemde alıp verdiği kilolarla gündeme gelen Barbados'lu şarkıcı Rihanna, ''Kıyafetlerimi belirlemeden önce kendime ‘bu hafta şişman haftam mı, yoksa zayıf haftam mı?’ diye sormam gerekiyor'' diyerek gündeme oturdu.

"BİREYSEL BİR DURUM"

29 yaşındaki yıldız ‘Hemen hemen her gün buna dikkat etmem gerekiyor. Bir gün gayet fit hissediyorum ama sonraki gün başka bir fizikteyim. Bir sonraki hafta bambaşkayım. Bu tamamen bireysel bir durum’ diye ekledi. Rihanna; eleştirilere "Kötü halimle idare edemiyorsan(ız) en iyi halimi haketmiyorsun(uz)" diyerek yanıt vermişti. Rihanna, 2012'de verdiği röportajda: ''Vücudunuzu kabul etmeniz gerekiyor. Sevseniz de sevmeseniz vücudunuz bu ve bunu sevmek zorundasınız. Hiç kimse yüzde yüz düzgün olamaz'' diye konuşmuştu.

Yürüyen servet RihannaBarbadoslu şarkıcı Rihanna sahnede olduğu gibi günlük hayatta da giyimine önem veren ünlülerden. New York'ta akşam yemeği için pembe bir tulum tercih eden şarkıcı kıyafetinin fiyatıyla dudak uçuklattı. Yemeğe giderken bile şıklığından ödün vermiyor29 yaşındaki şarkıcı Rihanna, dün gece New York'un Brooklyn bölgesinde arkadaşlarıyla akşam yemeğine giderken görüntülendi.  bin liralık tulumuyla dudak uçuklattıKürklü çanta, Gucci ayakkabılar, elmas bileklikler ve Rosie Assoulin tasarımı pembe tulumuyla beğeni toplayan Rihanna'nın pembe tulumunun fiyatı ise 10 bin lira. Kıyafetini elmas takılar ve Gucci ayakkabılarla tamamladıSütyen tarzında bir üst giyen Rihanna'ya, 'göğüsleri fırlayacak gibi' yorumları yapıldı.